Pages

perjantai 16. maaliskuuta 2012

SouthParkStudios.com maarajoituksen kiertäminen

South Parkin 16. kausi pyörähti käyntiin yhdysvalloissa tällä viikolla. Uuden jakson katsominen himoitti minua ja tiesin että jakson katsominen onnistuu laillisesti menemällä osoitteeseen southparkstudios.com, josta löytyy kaikki South Parkin jaksot.
Suru oli kuitenkin suuri kun minua sivulla tervehti teksti jossa kerrottiin että tekijänoikeus syistä southparkstudios.com:n jaksoja ei voi katsoa yhdysvaltojen ulkopuolelta. Samalla minua pyydettiin menemään southparkstudios.fi:nSuomen southparkstudios sivuilta ei kuitenkaan löydy kuin suomessa esitettyjä jaksoja, eli 13.kauteen asti.Päätin silti, että haluan katsoa uuden jakson. Käyn tässä läpi miten se onnistuu helposti ja nopeasti, ja vieläpä ilman välityspalvelimen eli proxyn käyttöä. Ideana on väärentää selaimen header fields kertomaan serverille että tulen sivulle suomen sijasta yhdysvalloista.

Tarvitset joko Google Chrome selaimen ja siihen Change HTTP Request Header lisäosan TAI Firefoxin ja siihen Modify Headers lisäosan

Chrome:
Asenna Change HTTP Request Header lisäosa.Klikkaa Options


Klikkaa Add ja kirjoita Name kenttään X-Forwarded-For.
Descr. kenttään vaikkapa Southparkstudios.com voit jättää sen myös täysin tyhjäksi.
Presets kenttään mikä tahansa yhdysvaltalainen IP esim.173.224.120.54.Klikkaa SaveNyt Chromen oikeassa ylänurkassa pitäisi olla uusi kuvake.Valitse X-Forwarded-For pudotusvalikosta 173.224.120.54 tai minkä ip:n asetuksiin laitoitkaan.Siinäpä se. Mene Southparkstudios.com:in ja totea että kaikki jaksot ovat katsottavissa.Firefox:
Asenna Modify Headers lisäosa.
Mene Firefoxissa työkalut -> lisäosat ja klikkaa Modify Headers lisäosan asetuksetValitse Select action pudotusvalikosta Add.
Header name kenttään kirjoita X-Forwarded-For.
Header value kenttään yhdysvaltalainen IP esim. 173.224.120.54
Descriptive comment kentän voi jättää tyhjäksi.
Lopuksi paina Add.Jos rivin vieressä oleva pallo on punainen tuplaklikkaa sitä niin se muuttuu vihreäksi.
Sen jälkeen paina vasemmasta yläkulmasta Start ja alhaalta OK.All done! Sitten Firefox kohti Southparkstudios.com:ia ja.......kaikki jaksot käytössäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti