Pages

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

put.io - lataa torrentit pilveen
Jos torrenttien lataaminen pelottaa tai et saa asennettua esimerkiksi työkoneelle torrent asiakasohjelmaa niin suosittelen kokeilemaan put.io palvelua. Voit säilöä torrent latauksia verkkoon ja myöhemmin ladata niitä koneellesi. Palvelun käyttö on helppoa. Kun olet luonut tilin ja kirjautunut niin klikkaat Add New Files.

Liitä kenttään osoite torrent tiedostoon tai magnet URI:in ja paina NextKun palvelu on hakenut torrentin tiedot klikkaa Start Feching! ja lataus alkaa.
Kun lataus on käynnissä näet lähes reaaliajassa latauksen nopeuden, arvioidun keston ja tietoja lataajien/jakajien määristä. 
Kun lataus on valmis klikkaa Go To File ja näet tiedostot jotka torrent sisältää.
Jokaisen tiedoston alla on download linkki josta tiedoston voi ladata. Voit myös latada useita tiedostoja kerrallaan valitsemalla ne ja klikkaamalla Zip & Download.
Klikkaamalla videota voi myös katsoa/suoratoistaa sen ilman että sinun tarvitsee ladata sitä ensin koneellesi.
Torrenttien latausajat ovat pääsääntöisesti erittäin nopeat. Jos joku muu on jo lisännyt ja ladannut saman torrentin kuin sinä niin se on heti lataus valmiina sinulle. Palvelu pitää siis cachea suosituista torrenteista.

Palvelua voi käyttää huoletta myös privaatti trackereiden kanssa (jos trackerin säännöt sen sallivat), koska se jakaa (seedaa) torrenttia kaksinkertaisesti suhteessa lataukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti