Pages

tiistai 20. marraskuuta 2012

Opas Videoiden lataamiseen Yle Areenasta, MTV3 Katsomosta ja Nelosen Ruutu.fi palvelusta

20.3.2013 Lisätty päivitetty versio ohjelmasta. Latauslinkki sivun lopussa.

On pitänyt jo pidemmän aikaa kirjoittaa nopea uusi esittely/ohje kuinka ladata Areenasta, Katsomosta tai Ruutu palvelusta videoita. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Ohjelmana toimii sama Yle lataaja, jonka ulkonäkö ja ominaisuudet ovat hieman muuttuneet.
Latauslinkki löytyy sivun lopusta.

Lataa, pura ja käynnistä ohjelma (yle-dl.exe).
Mene aluksi ohjelman settings välilehdelle. Sieltä voit valita haluamasi kansion tallennuksille ja mitä tekstityksiä haluat videon mukana ladattavan (vain Yle Areena).


Asetuksien muokkaamisen jälkeen valitset vain haluamasi palvelun välilehden ja kirjoitat/liität URL: riville videon osoitteen. Voit myös hakea videoita ohjelman sisällä ja/tai selata uusimpia/suosituimpia jaksoja.


 Kun olet löytänyt haluamasi videon painat vain download ja lataus alkaa.
Katsomon kanssa aikaisemmin ongelmana ollut DRM suojaus ei kai enää ole onglma, koska ohjelma käyttää lähteenään mobiili katsomon videoita joita ei käsittääkseni ole suojattu.

Latauslinkki 

Videoiden toistamiseen suosittelen edelleen VideoLanin loistavaa VLC Playeriä.

14 kommenttia:

 1. Suoritin lataamisen, mutta sen jälkeen kun painan avaa tulee ilmoitus tiedostoa ei löydy, mikä ohjelma lukee kyseisen latauksen kiitos jos vastaat!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Todella helppo konsti! Ton jälkeen helppo konvertoida toolboxilla wobiksi ja,se jälkeen shrinkillä rapsia turhat poijes(meinaan kun joskus pitäs saada joku pätkä talteen.)juu eikä tarvi latailla flv-playereitä erikseen. wobit han onhelppo käännellä mihin muotoon tahansa. kokoolvi@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Katsomosta lataaminen ei onnistu.

  Virheilmoitus:
  Cannot create file "C:\Downloads\Roba-Roba-17.12.2012.ts". Määriteltyä polkua ei löydy.

  Vielä viime kesänän.wmv - Tiedostopääteinen video latautui.. jossain vaiheessa siitä tuli .ts, eikä yksikään ts-päätteinen ole onnistunut ainakaan minulta.

  VastaaPoista
 4. Katsomosta lataaminen onnistuu ihan hyvin ja .ts päätteisen videon voi katsoa Windows Media Playerilla. Ruutu.fi:stä lataaminen sen sijaan ei onnistu ollenkaan. Ei edes aloita lataamista jostain syystä. Ja Areena nyt on ihan ok.

  VastaaPoista
 5. "Määritettyä polkua ei löydy" Katsomon videosta.
  Shiet. Onko jotain päivitystä miten tuolta sais matskua?

  VastaaPoista
 6. VLC ei kyennyt aukasemaan katsomosta ladattua ohjelmaa..

  VastaaPoista
 7. YLE ja Ruutu -lataukset onnistuvat, mutta Katsomosta kun yrittää, niin Download-nappia painaessa ei tapahdu mitään... Onko muilla sama ongelma?

  VastaaPoista
 8. Mä en saa Ruudusta ladattua mitään, neuvoja?

  VastaaPoista
 9. Download-nupikasta ei tapahu mittään :/ Ainakaan ruutu.fi:stä en saa ladattua. Onko mitään tehtävissä vai eikö se vaan yksinkertaisesti sitten toimi?

  VastaaPoista
 10. Loistava sovellus vielä kun koodailet tohon mahdollisuuden jatkaa latausta, niin tällä pärjää mualimalla aivan mahtavasti!

  VastaaPoista
 11. Ohjelmasta mitään uudempaa versiota, jolla myös katsomon lataus toimisi. Nyt ei tapahdu enään mitään, kun klikkaa download-nappia.

  VastaaPoista
 12. Yle Areenasta lataaminen onnistuu muualta ei..

  VastaaPoista